Dijital Mutfak Termometresi - Sıcaklık Ölçer Gıda, Yemek, Et, Süt Sıcaklık Ölçer
Dijital mutfak, gıda, barbekü, sıvı termometresi + buton cell pil
Yemeklerinizin, fırında belli bir ısıda pişmesi gereken yiyeceklerinizin istenen ısıda olup olmadığının kontrol edilmesinde.
Evde yoğurt yapıyorsanız ideal mayalanma ısısı olan 42 derecenin tutturulmasında.
Barbeküde pişen etin yanmadan istenen ısıda pişmesinin sağlanmasında.
Bebek mamalarının istenen sıcaklığa düşmesinin kontrolünde.
Isıtılan suyun belli bir dereceye gelmesinin kontrol edilmesinde.
Dondurulmuş gıdaların ısısının kontrolünde.
İçeceklerin belli bir ısıda saklanıp saklanmadığının kontrolünde ve bunların haricinde sıcak, soğuk, sıvı veya katı bütün cisimlerin ısılarının kontrolünde sadece bir dokundurma veya daldırma ile kontrolünde en büyük yardımcınız olacaktır.
Kullanım şekli:
Şeffaf plastik saklama tüpünden çekerek çıkartın.
On / off butonuna basarak cihazı çalıştırın.
Hangi sıcaklık birimi ile ölçmek istediğinizi bir kereye mahsus ayarlayın (santigrad/fahrenayt seçiniz).
Çelik probu sıcaklığı ölçülecek malzeme içerisine daldırın, sokun ve ölçün, dijital ekranında sıcaklık değerini okuyun.
Kapatmak istediğinizde:
Açmak için bastığınız butona basarak kapatıyorsunuz.
Siz kapatmasanız da problem değil.
Cihaz otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir.
Özellikleri:
Uzun paslanmaz çelikten sensör.
Geniş Isı Ölçüm Aralığı -50 °C and 300 °C (58 °F to 572 °F).
°C santigrad ve °F Fahrenhayt olarak ölçme imkanı.
15 dakika kullanılmaması halinde otomatik kapanma.
Düşük Pil seviyesi gösterimi.
Sensor hata gösterimi.
Önceki ölçüm hafızası.
Maksimum ve Minimum ölçümleri gösterme.
Saklama ve emniyetli kullanım için Plastik tüp muhafaza.
Isı Ölçüm Aralığı: -50 °C to 300 °C (58 °F to 572 °F).
Hassasiyet: 0.1 °C (°F).
Doğruluk: (-20 °C ~ 80 °C) ± 1°C.
Probe uzunluğu: 14,5cm.
Pil: 1 x 1.5 V LR 44 Button Pi.